HeisConsult

Om Heisconsult

Vi er stolte av å være det største og eneste rådgivningsselskapet innenfor løfteinnretninger som besitter ekspertise på alle nivå i Norge.

I dag er vi totalt 7 medarbeidere i HeisConsult AS og HeisConsult Trondheim AS.

HeisConsult startet sin virksomhet i Bergen som enkeltmannsforetak i 1992, da som eneste rådgivere innenfor løfteinnretninger i Norge. Etter stadig økende etterspørsel ble selskapet omgjort til AS i 1997.

I 2003 opprettet HeisConsult sin Oslo-avdeling som ble bemannet fra Bergen.

I 2005 ble Christian Helle ansatt med ansvar for nye prosjekter og oppfølging av storkunder.

I 2008 ble HeisConsult Trondheim AS opprettet med Paul Fredrik Bye som medeier/daglig leder. Samme år startet HeisConsult også fast avdeling i Oslo for å være mer tilgjengelig for kundene.

I 2010 flyttet HeisConsult sitt hovedkontor til Drøbak – hvor vi i dag er lokalisert i Kreativgården. Her er vi 5 personer med vårt daglige virke, og vi er stolte av å ta deg imot i nye moderne lokaler.

I 2016 ble det opprettet en egen avdeling i Haugesund, med Tom Helge Kvamme som ansvarlig. Vi dekker Vestlandet og er strategisk plassert mellom Bergen og Stavanger.

HeisConsult AS eies i dag av Christian Helle/daglig leder, og Øystein Andersen.

HeisConsult har tilpasset og tatt i bruk et CRM-system som gir oss den beste oversikt, vi er tett på, ivaretar og sikrer den beste oppfølging og utvikling, til det beste for kunde og leverandør.

Våre medarbeidere er vår
viktigste investering!

Våre medarbeidere:

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og investering. Dyktige medarbeidere skaper gode kundeforhold, og sikrer kvalitet i alle ledd. Vi er positive, faglig sterke, og står til din disposisjon til dine prosjekter.

Christian Helle

Daglig leder og medeier. Ansatt siden 2005 i HeisConsult AS, og eier siden 2009. Erfaring fra over 20 år i heis faget. Fagbrev som heismontør. Jobbet offshore og på land.

Øystein Andersen

Seniorrådgiver heis og medeier. Ansatt siden 2015 i HeisConsult AS, Drøbak.. Erfaring fra over 25 år i heisbransjen som tekniker, arbeidsleder og support. Har jobbet on/offshore med både heiser og PLS styringer. Erfaring fra Cruise skip. Fagbrev som heismontør.

Arild Andersen

Seniorrådgiver heis. Ansatt siden 2016 i HeisConsult AS, Drøbak. Erfaring fra 13 år i heisbransjen som selger og teknisk support. Siste 5 år i stålbransjen. Har også erfaring energimerking, Energianalyse og energiledelse ifbm bygg og anlegg. Fagbrev som linjemontør.

Karin Bjelland Dahl

Administrasjon, kunde-/ leverandøroppfølging, økonomi og kontor. Ansatt siden 2013 i HeisConsult AS, Drøbak. Erfaring fra kundeoppfølging, økonomi, prosjekt- og markedsarbeid.

Lene Tysse Halvorsen

Systemansvarlig, administrasjon, kunde-/ leverandøroppfølging. Ansatt siden 2018 i HeisConsult AS, Drøbak. Erfaring fra rådgivning, salg.

Paul Fredrik Bye

Senior rådgiver, medeier og daglig leder HeisConsult Trondheim AS Ansatt siden 2008 i HeisConsult, Trondheim AS. Erfaring fra over 35 år i heisbransjen. Heismontør og ledererfaring. Hovedansvar for oppfølging av forskrifter og regelverk.

Tom Helge Kvamme

Senior rådgiver heis og løfteplattformer Ansatt siden 2016 i HeisConsult AS, Haugesund. Erfaring fra over 20 år i heisbransjen. Avdelingsleder og heismontør.

Hva skjer hos oss:

Ta kontakt i dag!