Skip to main content

Heisconsult

HeisConsult er det rådgivningsselskapet som besitter ekspertise på alle nivå innenfor løfteinnretninger i Norge.

Vi er 9 medarbeidere som er lokalisert i øst, vest og Midt-Norge.
Vårt hovedkontor er i Drøbak utenfor Oslo.

Kreativgården

HeisConsult startet sin virksomhet i Bergen i 1992, som eneste rådgivere innenfor løfteinnretninger i Norge.

HeisConsult AS eies av Christian Helle og Øystein Andersen med hovedkontor i Drøbak.

Vår forvaltningsportefølje består av heiser, rulletrapper og bånd, løftebord og heiser for bevegelseshemmede og fasade heiser.

Våre kunder er i privat og offentlig sektor. Med samarbeidspartnere på flere felt, påtar vi oss også prosjekter mye utover løfteinnretninger.

Våre medarbeidere er vår viktigste investering!

Vi er en lojal, positiv, og faglig sterk gruppe som skaper gode relasjoner. Hver enkelt er en viktig ressurs og investering.

Vår forvaltningsportefølje består av heiser, rulletrapper, rulle-bånd, fasadeheiser, løftebord og heiser for bevegelseshemmede.

Christian Helle

Daglig leder og medeier.
Ansatt siden 2005 i HeisConsult AS, og eier siden 2009. Lang erfaring i heisbransjen. Fagbrev som heismontør. Jobbet offshore og på land.

Øystein Andersen

Seniorrådgiver heis og medeier.
Ansatt siden 2015 i HeisConsult AS, Drøbak. Lang erfaring i heisbransjen som tekniker, arbeidsleder og support. Har jobbet on/offshore med både heiser og PLS styringer. Erfaring fra Cruise skip. Fagbrev som heismontør.

Arild Andersen
Seniorrådgiver heis. Ansatt siden 2016 i HeisConsult AS, Drøbak. Erfaring fra heisbransjen som selger og teknisk support. 5 års erfaring fra stålbransjen, og også erfaring fra energimerking, energianalyse og energiledelse ifm bygg og anlegg. Fagbrev som linjemonter.
Karin Bjelland Dahl

Rådgiver kontrakt, utarbeidelse og oppfølging mot kunde og leverandør. Økonomi. Utvikling og forbedring av interne prosesser og rutiner. Ansatt siden 2013.

Lene Tysse Halvorsen
Systemansvarlig, administrasjon, kunde-/ leverandøroppfølging. Ansatt siden 2018 i HeisConsult AS, Drøbak. Erfaring fra rådgivning, salg.
Paul Fredrik Bye

Senior rådgiver og ansatt siden 2008.
Lang erfaring i heisbransjen. Heismontør og ledererfaring. Hovedansvar for oppfølging av forskrifter og regelverk.

Tom Helge Kvamme
Senior rådgiver heis og løfteplattformer Ansatt siden 2016 i HeisConsult AS, Haugesund. Lang erfaring i heisbransjen. Avdelingsleder og heismontør.
Hege Haugen
- mer informasjon kommer
Jan Olav Fikse
- mer informasjon kommer